torstai 5. marraskuuta 2009

Pimp my cap

Terveisiä Amerikan maalta! Matkalta tarttui mukaan kaikkea mukavaa käsityöaiheista materiaalia. Helina sai oman osansa tuliaisista ja pahoittelut, etten voinut tuoda Ikean kokoista askartelukauppa HobbyLobbya mukanani matkalaukussa. Allekirjoittanut meinasi seota kun kaikki oli niin halpaa. Jenkeissä on muutenkin hinnat huomattavasti huokeammat ja nyt kun dollarin kurssi on vajunut entistä alemmaksi, eurolla saa shopattua paljon. Alla olevan pensselisetin ostin kolmella eurolla.Täydensin myös värikokoelmaani (dollarin per väripurkki), koska rakastan kaikenlaisia kankaanpainanta- ja maalaustöitä. Ostin valkoisen lippiksen dollarilla, johon lupasin maalata pojalleni mieleisiä kuvia. Innokkaana videopelien pelaajana mieleen tulikin Super Mario, jonka logoa muokattiin omistajansa mukaan. Muistin, että Boobettes on joskus tuunannut samasta aiheesta upeat tennarit ja kävin kurkkimassa, miten hän oli hahmot toteuttanut.

Piirsin ensin tussilla kuvien ääriviivat. Kangas oli sopivan huokoista, joten tussin jälki imeytyi mukavasti kankaaseen.
Sen jälkeen vain maalaamaan uusilla pensseleillä, jotka osottautuivatkin varsin kelpo pensseleiksi. Minulta puuttui oikein ohuet pensselit ja tuossa setissä niitä tuli neljä mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti