tiistai 15. syyskuuta 2009

Freaky....

Jatkoin tänään pahaa aavistamatta muotiviikkojen sadon tarkastelua ja sainkin kokea aikamoisia shokkiväristyksiä.

Ensin kuva omasta hengentuotoksestani, joka siis lanseerattiin maailmalle 5. syyskuuta.


Seuraavaksi kuvat Jenni Kaynen sekä Monique Lhuillierin hengentuotoksista

Okei, ehkä väri ei ole täsmälleen sama ja helman pituus ei täsmää, mutta silti... Väristyksiä! Nämä mallistot on siis lanseerattu maailmalle kuluneen viikon aikana. Onko muka sattumaa, että edellä on nähtävissä selvääkin selvempiä vaikutteita omasta luomuksestani? I don't think so!

No joo...heh heh :D Kuvissa muuten omani näyttää oranssimmalta kuin luonnossa.

Nyt onkin hyvä tilaisuus laittaa parempia kuvia tuosta omasta lookista, kun kuvat aiemmin jäivät hiukan laaduttomiksi. Päähine ja vyö ovat näissä kuvissa erit kuin aiemmin.




Vielä New Yorkista sen verran, että jos ei muuta niin, kannattaa ihan ehdottomasti tarkastaa Marc "multitalent" Jacobsin mallisto, joka esiteltiin eilen. On ihan mieletön lookeja myöten! Löytyy mm. täältä.

2 kommenttia:

  1. Tämä mekko on kyllä niin jumalainen :) serkulla on häät lauantaina ja voi vitsi jos ehtis tuollaisen sinne ommella..mut ei riitä aika, pitää keksiä jotain muuta jo kaapissa roikkuvaa :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Boobettes :) Kommentoin takaisin nyt vähän myöhässä, mutta on tässä se etu, että voin lähettää takaisin ihailuja hääasustasi! Kukka hiuksissa oli nii-in söpö!

    VastaaPoista