lauantai 5. syyskuuta 2009

Viime viikolla...vol. 2

Edellisen aiheen lisäksi olin viime viikon muutenkin niin kovassa työn touhussa, että postaaminen jäi. Tuloksia kuitenkin syntyi, joten laitan niitä nyt viikonlopun aikana eetteriin näin perätysten. Koettakaa kestää!

Muistatteko vielä tämän? Tuon Ted Bakerin topin kuvat silmissäni toteutin punaisesta trikoosta seuraavanlaista. Aluksi halusin vasemman hihan päälle useamman kerroksen ja mahdollisimman paljon rypytystä. Olin varma, että juttu toimii. Ompelin paidan valmiiksi ja vedin päälle:

Kuvassa muuten näyttääkin tuo hiha ihan hyvältä, mutta luonnossa ei oikein toiminut. Hiha tuntui paksulta ja liian massiiviselta oikeanpuoleiseen kaveriinsa verrattuna. Oikealla puolellahan hihan päälle laskeutuu ainoastaan pääntien oikeaa puolta kiertävä röyhelö. Laskin kymmeneen ja otin ratkojan kauniiseen käteen. Muutaman kokeilun jälkeen päädyin poistamaan kerrokset ja jätin hihan päälle ainoastaan yhden kapean rypytyksen. Perfect! Paita on lyhyestä elinajastaan huolimatta jo ehtinyt kivuta suosikkilistan kärkisijoille :)

Pahoittelen muuten osan kuvista huonoa laatua. Räpsin kuvia innoissani työhuoneen nurkassa, jossa valo ei näköjään riittänyt.

2 kommenttia:

  1. Tosi sievä lopputulos tuosta tuli, mii likesss :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitti :D Kunpa kaikki onnistuisi aina yhtä sievästi!

    VastaaPoista