keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Lisää suosikkivaatteita


Tässä tulee seuraava lisäys Suosikkivaate-sarjaan. (Älkää antako outojen kökkimisasentojen hämätä!)


Kyseessä on arkimekko, jonka ompelin keväällä 2009. Materiaali on paksua mustaa jerseytä, jossa on mukana himmeää hopeakimalletta. Ihan älyttömän mukava materiaali; Pehmeä, joustava, lämmin eikä ryppyynny, täydellisyyttä!


Suosin syystä tai toisesta epäsymmetrisiä malleja. Siksi tässäkin mekossa on hiharöyhelö ainoastaan vasemmalla olalla. Röyhelö kiertää pääntietä vasemmalla puolella keskiedulle ja takana keskitakasaumaan saakka. Olkapäällä on lisänä toinen kapeampi röyhelökerros.



Keskellä edessä on laskostettuja lenkkejä rivissä.


Helma on laskostettu niin, että etusivuilla olevat laskokset näyttävät muodostavan taskut.


Keväällä ja syksyllä pidän mekkoa paitapuseroiden kanssa, jolloin asu on virallisempi. Kesällä kelpaa pelkkä mekko vyön ja suurien kaulakorujen asustamana.



Tämäkin on vaate joka uhkaa jo olla lievästi nyplääntynyt. Lisäksi myös tätä kangasta löytyy vielä kaapista...hamsteri :/

5 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele, että menee "suosikki vaate" -kategoriaan. Todella upea tekele, kelpaisi omaankin vaatekaappiin ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, tykkäilen tästä kyllä! Kiva tuo kauluksesta alaspäin jatkuva koristelu, ja hihat myös! (kiitos muuten kommentoinnista minun blogiini) =)

    VastaaPoista
  3. Regina: Kiitos ihanasta kommentista :D Tää mekko on kyllä niin ultra-mukava, että se pitäisikin löytyä joka tytön kaapista ;)

    tarleenaluomakuutti: Kiva kun pääsit vastavierailulle! Sullahan niitä luomuksia vasta kaapista löytyykin! :D

    VastaaPoista
  4. Blogistani löytyy sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista