perjantai 14. elokuuta 2009

Huivipäivä


Tänään oli erikoinen päivä. Sain neuloen ja virkaten valmiiksi kaksi huivia. Ja tämä siis ihmiseltä, joka saa yleensä neulepuikoilla aikaiseksi ainoastaan hyviä alkuja. Ihan tosi! Neulekorista löytyy mm. pariton sukka, x määrä parittomia säärystimiä sekä boleron takakappale.


Löysin maanantaina Vilasta täydellisen syystakin, ja päätin syysmuodin innoittamana neuloa sille kaveriksi muhkean jättihuivin. Etsin kaupasta paksuimman mahdollisen langan sekä sille sopivat jättipuikot, ja ei muuta kuin sileäneuletta niin kauan kuin lankaa riitti. Ja sitähän riitti! Huivista tuli juuri niin jätti kuin pitikin. Materiaalina on Novitan Tempo. Tosi ihana ja helppo lanka neuloa! Kuvissa muikistelee mukana Fasu-koira.


Toinen huivi syntyi tänään hankituista materiaaleista. Tein lankahyllyllä heräteostoksen, kun näin Novitan Pom Pom-kerän. Mukana tuli ohje hauskaan huiviin, joka tehdään virkaten. Tämän tekemisessä meni korkeintaan vartti. Virkkaaminen ei juuri helpommaksi tule!
En erityisesti odota syksyä ja sen mukanaan tuomaa kylmyyttä, mutta nyt on ainakin olemassa jotakin pehmeää, johon kietoutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti