perjantai 28. elokuuta 2009

Just accessorize!

What do you get when you take an oversized shirt...

... and wrap a funky belt around it?Of course a very stylish look! below Vanessa Hudgens
Idea lähti isän paitapuserosta, joka oli menossa roskikseen rikkinäisen taskun vuoksi. Pelastin paidan omiin tarkoituksiini.
Pääsin taas tuunailemaan pitkästä aikaa jotakin. Parhaimpia tuunauskohteita ovat vaatteet, jotka muuten olisivat kelvottomia käyttöön. Ihan huippua kun pienellä vaivalla saa vaatteen taas käyttökuntoon ja entistä hienompana!

Ihan ensimmäiseksi silitin pienen palan valkoista tukikangasta tukemaan rikkinäistä taskukohtaa. Sen jälkeen tikkasin taskun kiinni ja paita oli taas kuin uuden veroinen!
Koska isäni on minua 15 cm pidempi, on hänen paitansakin mukavasti minulle juuri sopivia mekkokokoon. En tosin Vanessan tavoin aio käyttää paitaa ilman leggareita, vaan vetäisen joko legginsit tai farkut alle.


Kääri hihat ja kaiva esiin sopiva vyö kaapista.


Rakastan vöitä, joita pidetään korkealla vyötäröllä. Onneksi kaupoissa on tällä hetkellä hyvät valikoimat erilaisia isoja vöitä.


Asusta kokonaisuus leggareilla tai farkuilla, korkokengillä ja clutchilla. Ready to go!

1 kommentti:

  1. Minä oon isän/veljen jättipaitiksia käyttäny tuubimekkoina niinku monet bloggarit piti keväällä (eli paita napitetaan selänpuolelle kainaloihin asti, hiat solmitaan vyötärön ympäri esim. http://muotijatrendit.blogspot.com/2008/09/pivn-parhaat-maanantai_22.html) Tuolleen vyön kanssa en tunne oloani hyväksi, tuntuu et olkapäät paisuu iha hirmu leveen näkösiksi :D

    VastaaPoista